dilluns, 10 de gener del 2011

FESTIVAL NADAL A LA CARPA DEL PASSEIG

El dia de final de trimestre tota l'escola ens varem desplaçar fins a la carpa del passeig per fer el festival de nadal. Tots els nens varen cantar nadales amb molta il·lusió i amb ganes de començar les vacances de nadal.
Abans de baixar en autobus (els d'infantil) i caminant (els de primària) l'APIMA va repartir coques, pizzes i sucs a tots els alumnes per agafar forces per a la gran actuació.

Una vegada acabades les actuacions es va fer la rifa de la gran cistella formada per tots nosaltres, la qual va anar a casa d'en Daniel i en Luke, enhorabona família!!!



A continuació es van comunicar els guanyadors del concurs de dibuix realitzats a nivell de tota primària. L'APIMA va obsequiar a aquestos petits artistes amb uns regalets molt ben guanyats. Enhorabona a en Marco de 1r, en Jakob de 2n A, n'Alejandro de 2n B, na Maria de 3r, en Marc Ripoll de 4t, na Maria Ribas de 5è i n'April de 6è!!!



Finalment varem donar els diners recaptats durant la setmana solidària al centre. Gràcies al mercadet de joguines de segona mà hem col·laborat amb el Fons Pitiús, amb la quantitat de 329,50 €. També dos representants de Mans Unides varen pujar a l'escenari per recollir els més de 450€ recaptats gràcies a la participació de tots amb la rifa de la cistella nadalenca. Així que novament us donam les gràcies a tots pel vostre esforç, en aquest període de crisis, per ajudar una vegada més als més necessitats.



Per acomiadar aquest primer trimestre l'APIMA ens convida a tots a coques, bunyols i beguda per brindar per el nou any que comença. Aprofitam per agrair als membres de l'APIMA la seva ajuda des de les 9 de matí repartint coques, preparant l'escenari, les cadires, la música i tot el necessari per a que tot surti a la perfecció i sempre pensant en els nostres alumnes. Gràcies a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada